SKVĚLÉ OSUDOVÉ LÁSKY STANDY MOTLA – UŽ KNIŽNĚ :-)

vydáno 10.09.2020 17:13 | autor: Miroslav Antl

Na našem pravidelném setkání se Standou Motlem jsem dostal jeho novou knížku „Osudové lásky“. O jeho TV seriálu jsem Vás informoval začátkem roku a slíbil jsem 2 příběhy z nich jako téma každoroční přednášky v rámci „Pedagogických dnů“, které pořádá naše Katedra sociální patologie a sociologie. (www.miroslavantl.cz/media/1129-osudove-lasky-standy-motla/ )

Avšak „Člověk míní, Covid mění…“, takže jsme jednotlivé díly mohli sledovat od března v programu ČT – v prostředí domácím. A protože Standa respektoval vládní mezení volného pohybu, pilně pracoval a napsal dvě knihy – a jednou z nich j: www.rybkapub.cz/Stanislav-Motl-OSUDOVE-LASKY-d218.htm .

Zdravíme Vás se Standou z příjemné pražské kavárničky Alfredo Caffé Prague - a přejeme Vám hlavně a zejména zdravé dny…! :-)

Mirek Antl

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU