ROZHODUJÍCÍ VOLBY JSOU TU – POSLEDNÍ VÝZVA / PROSBA

vydáno 09.10.2020 08:13 | autor: Miroslav Antl

Vážení a milí spoluObčané,

dnes odpoledne a zítra dopoledne proběhne 2. kolo voleb do Senátu Parlamentu ČR i v našem volebním obvodu č. 48 – zřejmě s tradičně malou voličskou účastí. Proto KAŽDÝ HLAS ROZHODNE – a Vy tedy rozhodnete o tom, zda dáte přednost konkrétní nabídce na ještě větší finanční podporu Vaší prospěšné spolkové činnosti, mj. zaměřené na sportovní, kulturní, vzdělávací aj. činnost Vašich dětí a vnoučat, výchovu malých a mladých dobrovolných hasičů, ale i pro zdravotníky, seniory aj. - před obecnými sliby 6 politických stran. Tento víkend bude stěžejní i pro mé další působení a podporu našeho regionu!

Toto je možná má POSLEDNÍ VÝZVA – a je „ … vyvrcholením veškerého našeho úsilí.“ (tj. parafráze výroku amerického horolezce Lou Whittakera – původně: „Výzva je základem všeho lidského úsilí.“) :-)

Pro úplnost si dovoluji připomenout, že tentokrát jsou oba hlasovací lístky k dispozici ve volebních místnostech…   

Děkuji – a těším se, že se (v případě mého vítězství) budeme i nadále potkávat, zejména na Vašich akcích .-)

Váš Mirek Antl

ZA OBČANY

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU