Setkání se Standou Motlem

vydáno 07.11.2019 16:59 | autor: Miroslav Antl

Naše příjemná setkání se spisovatelem, reportérem atd. STANISLAVEM MOTLEM jsou vždy o radostech, strastech i nástrahách života, o tendenčním zkreslování historie…, ale i o blízké budoucnosti a našich dalších setkáních – a dnes konkrétněji o přednáškách, z nichž ta každoroční bude opět v březnu 2020, přesně 23. 03. od 10.00 hodin na naší fakultě v rámci Pedagogických dnů, pořádaných naší Katedra sociální patologie a sociologie.

A téma? Poněkud netradiční, neb se Standou chceme tentokráte setkání tematicky odlehčit – a tak plánujeme 2 (intimní :-)) příběhy z cyklu osudových lásek slavných osobností z naší kulturní aj. historie (jako např. B. Němcové, J. Arbese, H. Haase, E. E. Kische atd.). Skutečné a přitom neuvěřitelné životní příběhy s nádechem senzace, jako vždy Standou vypátrané a ověřené (verifikované) nejen v ČR, ale i v zahraničí. Pravidelní návštěvníci našich akcí se už teď mohou začít těšit :-)

A Vy buďte hlavně v pohodě…! :-)

Mirek Antl

 

Fotografie ze zářiového setkání v proslulé kavárně Slávie naproti Národnímu divadlu, kam odjakživa chodí herci, režiséři, spisovatelé, básníci a další osobnosti. A samozřejmě i Standa Motl :-)

 

A dnes v Grand Café Orient - další Standovo oblíbené místo k setkávání s přáteli a zajímavými lidmi.

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU